Post by loigrowsegilcall on Feb 13, 2022 0:59:20 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1945 2 classic 2022 version ▞▞▞
skvelé
Veľmi dobrá aplikácia na hranie tejto hry. S touto aplikáciou som si užil.
Dobrá staromódna letecká strieľačka. odmena za reklamy nefunguje. mierne oneskorenie medzi pohybom obrazovky a reakciou roviny
Dobrá hra a jednoduché ovládanie a celá rovina na zvýraznenie od začiatku 🌠
Existuje doplnok na refinancovanie vášho domova, keď sa objaví Neexistuje spôsob, ako pokračovať v hre, musím hru odinštalovať
krásna a malá hra, ktorá dobre funguje aj na veľmi lacných zariadeniach, ma prinútila začať sa zaujímať aj o iné staré hry. Vďaka.
Top hra stále najlepšia
Milujem túto hru . Na túto hru si pamätám svoje detstvo, je to návyková hra.
Arkádová nostalgia
Je to skvelá hra, ale môj názor je jeden.
Priamo z 90-tych rokov a milujem to!
Myslím, že táto hra je super cool a mali by urobiť viac, ako je veľa s vrtuľníkmi
Pripomína mi detstvo. Akcia tak ako tak
Páči sa mi to 😍😍.
WOW
Zábava
👍
Nie je to nudné pomáha sústrediť sa na lásku pri hraní je to zábavné, nie nudné 😜😍
Úprimne povedané, s pokračovaním na Easy by to malo byť zhovievavejšie. Pokračovanie v prvých 4 fázach by nemalo stáť nič, potom vás prinúti zaplatiť diamanty za zvyšok, ak prídete o život.
Aplikácia zo starej školy.. veľmi pekná 👍 Thnx
veľa akcie, nie príliš veľa každodenných vecí zadarmo a veľa 30-sekundových reklám.
VSTÁVAJ HO!
Roblox Petualangan uml
Strikers19452...
Skvelá hra a veľmi rýchla, ak máte radi old skool shoot 'em ups s grafikou z 80. rokov, nemôžete sa pokaziť ....
Takmer dokonalý. Rozumná výzva, rôzne štartovacie roviny poskytujú dobrú rozmanitosť a reklamy nie sú otravné a poskytujú odmeny. Hra má tiež celkom dobrý vizuál na svoj typ, retro poctu. Hra sa stáva dosť intenzívnou, keď začnete „normálne“ a vyššie, takže v tom pokračujte! Upraviť: Jazyk sa zmenil v odpovedi na recenziu, takže predchádzajúci komentár čiastočne nie je k dispozícii.
Áno, toto je jedna z najlepších hier série 1940, aké som hral
okkkkkk gooooooď
Áno, je to dobré.. Dobrodružná hra
STRIKERS 1945 2 classic Arkády yth
Klasická arkádová hra prenesená na ľahko dostupnú platformu. Tiež ich reklamy sú oveľa menej otravné a kratšie ako niektoré iné v tomto žánri.
Strikers 1945 2 je moja jedna z najobľúbenejších leteckých strieľačiek. Ďakujeme, že ste to urobili pre Android! Ale nejaké problémy. Dajte nejaké drahokamy na dokončenie hry a tiež opravte niektoré problémy so zvukom. Niekedy nepočujem zvuk zbierania zlata. To nie je veľký problém. Ale opravte to. Strikers 1945 classic a strikers 1945 3 classic je veľmi ťažké! Ale táto hra nie je veľmi ťažká. Ešte raz vďaka vývojárom!
Zabijak zábavných časov
Dobrá akčná hra.
Môžete pridať multiplayer do telefónu? prosím? je to len na ipade.
Len nežmurkaj 🤩
STRIKERS 1945 2 classic আর্কেড vek
Toľko ľudí vyzerá, v skutočnosti neviem, ako sa množiť, takže ak ste nešli, príďte ku mne domov a vedľa mňa, pretože som v krajine zvanej Fidži, takže potrebujem niekoho, kto by mi rád pomohol, pretože nie viem násobiť ako potrebujem 5 ľudí, ktorí by sa pridali k jedlu, neviem ešte celý neviem, takže dávam tejto hre s piatimi hviezdičkami, stále chcem ísť násobiť, takže každý, ak niekto vie, že X, prosím povedzte mi v tejto hre, ak viete, ako sa v tejto hre množiť, poďme