Post by loigrowsegilcall on Feb 13, 2022 1:14:32 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Sky TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Sky TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول زیادی تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Wild Sky TD 2022 version ▞▞▞
بازی زیبای آن است... به همه کسانی که در این زمان همه گیر احساس بی حوصلگی می کنند توصیه می کنم از بازی کردن هر کدام لذت ببرند!!!
بازی خوب، سرگرم کننده و اعتیاد آور است.
Wild Sky TD Strategi uqi
در حال حاضر تک نفره واقعاً هیچ پاداشی نمی دهد. به نظر می رسد همه چیز بر اساس رویدادها و "Event pass - در خرید بازی" آنها باشد تا حتی موادی برای ارتقاء سطح برج های خود بدست آورید. تکنفره حتی با سطوح قفل شده است، بنابراین برای بازی کردن آن باید روزانه بازی کنید. اگر میخواهید برجها را تراز کنید، به نظر میرسد که باید حدود یک هفته یا بیشتر بازی کنید تا برج 1 را بالاتر ببرید.
خیلی خواستار
کامل
عالی عالی عالی عالی عالی😍😊✌👌
تجربه خوبی بود
بهترین بازی🔥❤️
Lep's World Z Arkade eyzd
نمی توانم ارتقا دهید برای ارتقا باید آنلاین باشید.. نه واقعا آفلاین
همه ssh ti
واقعا از بازی لذت بردم و آموزش عالی بود. منتظر ادامه کاوش و باز کردن ویژگی ها، مهارت ها، کارت ها و قابلیت های جدید باشید.
مدتی است که این کار را انجام می دهم و تا به حال از این بازی بسیار لذت می برم. گرافیک زیبا و صداگذاری قهرمانان و برج ها این بازی را فوق العاده کرده است. کنترل ها بسیار آسان هستند به علاوه رویدادها هر روز مرا هیجان زده می کنند. رویداد و جوایز روزانه هر چند حداقل هستند. آیا می توانید جوایز را کمی بیشتر کنید؟ lol.کلا.بازی باشکوه.کار خوب توسعه دهنده.لطفاً صدای زن را برای برج کماندار بچسبانید. جذاب تر است.
شما باید برای رویداد هفتگی آن پول خرج کنید، در غیر این صورت زمان زیادی طول می کشد تا برج یا قهرمان جدید داشته باشید.
ساده
من دوست دارم که چگونه سال سه بعدی من آن را تا کنون دوست دارم
این یک بازی عالی دفاع از برج است. گیم پلی سرگرم کننده است و گرافیک عالی است. قهرمان ها، برج ها و جادوها به خوبی انجام شده و برای باز کردن و ارتقاء آن اعتیاد آور هستند. با این حال، می تواند بسیار گران باشد. اگر میخواهید قفل کارتها را باز کنید، واقعاً چارهای جز خرید یک کارت طلایی 10 دلاری در هر رویداد ندارید. جواهرات و سایر خریدهای درون بازی نیز بسیار گران هستند. مدتی طول می کشد تا کارت ها را دریافت کنید و ارتقا دهید و باید در یک انجمن فعال باشید و کارت طلایی را برای رویدادها خریداری کنید تا شانس واقعی باز کردن بسیاری از کارت ها را داشته باشید. این یک بازی عالی و اعتیاد آور است. همچنین، توسعه دهندگان آنها بسیار پاسخگو هستند، اگر شاید کمی حریص باشند.
من این بازی دفاع از برج را دوست دارم. هیولاها عجیب ترین قسمت هستند زیرا به نظر می رسد محدودیتی در تعداد دفعاتی که می توانند بیدار شوند ندارند. آن یک بازی عالی بود. من آن را بیشتر از سایر بازی های TD آنها دوست دارم اما آنها نیز خوب هستند.
من عاشق چنین سبک بازی ام عالی
توسعه دهندگان هیچ انتقادی را نمی پذیرند، پذیرای هیچ پیشنهادی نیستند. اگر پیام شما را دوست نداشته باشند بلافاصله شما را در گروه اختلاف و فیس بوک مسدود می کنند. کارت ها و قهرمان های قبلی بی فایده خواهند بود زیرا DEV ها تصمیم گرفتند کارت های جدید را دو بار منتشر کنند. کارت های قدیمی بی فایده خواهند بود. فشار دادن همه بازیکنان برای خرج کردن این بازی به طور رسمی به PAY TO WIN تغییر کرده است.
کامل!! اما لطفاً دسترسی به کارتها و برجها را آسانتر کنید.
این یک بازی TD واقعا خوب است و یک عنصر پخش مجدد دارد زیرا می خواهید برج های خود را ارتقا دهید. اما درک آن هنگام استفاده از برج های دفاعی نیز بسیار آسان و آسان است
لطفاً خطای شبکه اشکال را برطرف کنید... حتی من اتصال اینترنت عالی دارم
سلام به همگی این بازی خوبه
گرافیک شایان ستایش، مفهوم بسیار فریبنده، و به طور منطقی برای تکمیل کنندگان چالش برانگیز است. خریدهای درون برنامه ای کمی پرهزینه هستند که قابل درک است. این بازی نه دیوار پرداخت دارد و نه تبلیغات اجباری. من توسعه دهندگان را برای چنین کار شگفت انگیزی تحسین می کنم! پنج از پنج! (P.S. چرا برج تسلا دیگر درخشان نیست؟ بازی خود را دوست دارید!)
بازی خوب
بازی خیلی خوبیه ترجیحاً نصب کنید و از گیم پلی لذت ببرید، اما، فقط تا پنجمین (این جزیره غیرممکن است که بپیوندید).
من این بازی را دوست دارم. همه چیز دوست داشتنی است هیچ چیزی لگ، هیچ چیز آزاردهنده ای نیست. مثل یک فیلم کارتونی است. خوب بازی خوبی انجام بده
نه خ نه ب فقط م و سرگرم کننده هس
سعی می کند کارهای زیادی انجام دهد و در نهایت با شکست مواجه می شود. آنقدر پنجره های بازشو برای جلب توجه شما که ثبات شبکه آسیب می بیند - به عنوان مثال، سعی کنید از جمع آوری سریع از معدن استفاده کنید و نشان می دهد که قبلاً برداشته ام، اما هیچ مبلغی جمع آوری نشده است و پاداش روزانه فعال نشده است... کدام است ، آیا من از جمع آوری سریع استفاده کردم یا نه؟ هنوز قابل بازی است، اما به سرعت با قهرمانان شروع قدیمی می شود. محدودیتهای مربوط به استقرار پادگانها با دشمنانی که بدون درگیر شدن با عجله از کنار سربازان عبور میکنند، تناسب ندارد و شما را به 99 درصد کاهش میدهد...
بازی مناسب در ژانر TD، برای مدتی بازی میشود، اما برای پیشبرد کارتها باید هزینه پرداخت کنید. صندوقچه های آزاد شوخی است. سکه های بیشتری نسبت به آنچه می توانستم خرج کنم دارم. احمقانه به نظر می رسد
روزه گرفتن است
تجربه بازی خوب است، اما خیلی عقب مانده است، لطفاً کاری انجام دهید
موارد زیاد آن را پیچیده می کند. کسب اقلام دشوار است مگر اینکه پول خرج کنید. خرید جعبه یا معدن به سختی 1 یا 2 کالا در روز می دهد. در کل طراحی بازی خوب است.
Ok بعد از 3 سطح donts به شما اجازه می دهد تا قبل از اینکه امتیاز دهید پیش بروید، پس از اینکه به donts un block امتیاز دهید
فصل 4 را باز کنید ... یا در غیر این صورت باید این بازی را حذف کنم
بازی چرت و بیخودیه 8 مرحله بازی کردم ول نمیکنه راهنمای بازی تموم نمیشه واقعا اعصاب خورد کنه.
Wild Sky TD Strategi uqi
بازی خوب
" 01-06-2020 "" >>> من در حال انجام بازی هستم اما بعد از مرحله جمع بندی نمی توانم بازی STAGE را انجام دهم. ارتقاء برج ها و قهرمان B ut را می خواهد > کمک کمتر > به دلیل ارتقاء بازی ITEMs 3 Star are مجموعه بسیار-خیلی است نقص > نمی توان ارتقاء انجام داد > و از بازی لذت ببرید >>>>>> با تشکر
خوب
این یک بازی عالی برای گذراندن زمان است. این یک بازی خوب ساخته شده است، گرافیک مناسبی دارد، اما گاهی اوقات فقط برخی از مشکلات تاخیری اینجا و آنجا وجود دارد، امیدوارم به زودی آن را برطرف کنید. علاوه بر این من هر روز آن را بازی می کنم
باحاله یکم سرعت عمل میخواد😍
خوبه بدک نی😏
خیلی خوب بود
من عاشق گرافیک و ارتقاء بازی هستم، کارهای زیادی برای انجام دادن در این بازی وجود دارد که من آن را دوست دارم. ارتقاء، نبرد و استراتژی ها.
عجله کنید آپدیت جدید لطفا 😥😥😥
ساده برای توصیف: Devs حریص! من می خواهم با یک برنامه نویس در PV تماس بگیرم تا پیشنهادات و انتقادات خود را ارائه دهم.
چرا به روز رسانی هنوز خراب است، آیا آن را تعمیر می کنید، این بار سوم است
این یک بازی خوب با یک حلقه اصلی خوب است... اما هر ارتقا حدود 20 تا 30 ثانیه طول می کشد. لطفاً سریعتر ارتقا دهید... من فکر می کنم که همه شیر "UI" یک بارگذاری دارد..."بارکننده دایره ای". .... به عنوان مثال: روی ارتقا ضربه بزنید.. روی ارتقای مهارت ضربه بزنید...
بد نیست اما آنقدر هم خوب نیست
خیلی عالی بود