Post by jucocutecomp on Feb 16, 2022 19:57:25 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack kristāli ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Spēle turpina sasalst, kad es atveru līmeni un atņem manas dzīvības.
Es nevaru lejupielādēt spēli. Es pastāvīgi saņemu kļūdas ziņojumu par multivides problēmām
Atkarīgi un ar augstākiem līmeņiem gandrīz neiespējami iziet līmeņus, neizmantojot jaudas palielinājumus, un, protams, daudz reklāmu (pat ja jūs maksājat par bez reklāmām)
Šī spēle rada atkarību, taču, lai nokļūtu jebkurā vietā šajā spēlē pēc pirmā restorāna, jums noteikti ir jāiztērē reālie USD vai arī jūs gatavojaties padarīt sevi traku, mēģinot iegūt atslēgas, tāpēc, ja jums nav iebildumu tērēt savu mīklu un jūs to nedarāt. Nevajadzēs tērēt daudz naudas, tikai nedaudz iet tālu. Es spēlei piešķīru 4 zvaigznes, tiklīdz iegūšu savu nākamo restorānu, piešķiršu tai 5 zvaigznes!
Es izbaudu šo spēli pat cieš no nebeidzamām reklāmām, taču šodien divas reizes tā ir iesaldējusi manu tālruni. Citas manas spēles darbojas labi. Šīs spēles spēlēšana kļūst lēnāka un lēnāka, līdz tā apstājas. Izlasiet citas atsauksmes un redzējāt citus cilvēkus ar tādu pašu problēmu.
Es nezinu, kā atslēgt "Gardēžu ēku". Ir teikts, ka tas būs pieejams decembrī, bet mēs esam jau mēneša pusē, un es joprojām nevaru to atbloķēt.
Norm spelet var
Man ļoti patika spēlēt šo spēli, bet nesen es pabeidzu sviestmaizi un sviestmaizi, un tagad es vairs nevaru virzīties uz priekšu. Es mēģināju lejupielādēt picas zonu, taču tā rezultātā mana spēle sastingst, tad es aizveru lietotni un atveru to vēlreiz, un tad man ir iestrēdzis ielāde. tad tiek rakstīts: “Neizdevās lejupielādēt resursus, kas nepieciešami spēles turpināšanai, lūdzu, pārbaudiet savu internetu” mans internets darbojas lieliski, lūdzu, izlabojiet to, lai es varētu spēlēt spēli vēlreiz. Es vēlētos progresēt šajā jaukajā spēlē!
Šī ir buggy spēle ar daudzām reklāmām. Pēc dažām spēlēšanas dienām ir gandrīz neiespējami gūt panākumus, nemaksājot naudu par uzlabojumiem. Bieži vien ir iespēja noskatīties reklāmu, lai iegūtu nelielu stimulu. Kad es to izdarīju, apmēram pusi no laika reklāma netika rādīta, spēle pati atsākās un es zaudēju progresu. Sākumā bija jautri, bet esmu pabeidzis.
Mani kaitina, ka esat pievienojis vairāk sludinājumu, bet atņēmis kopējo dārgakmeņu daudzumu. Šajā spēlē ir ļoti grūti progresēt, un jums pastāvīgi jāskatās reklāmas, pat ja neesat mēģinājis iegūt nekādas ekstras.
Nevar pēkšņi pasniegt picu klientiem. Es mīlu šo spēli, bet nevar turpināt ar šo problēmu.
Es dotu 5, bet tāpat kā visiem citiem, manas sūdzības ir tādas pašas, izņemot vienu... atpalicība ir slikta, un tagad man ir jāmaksā nauda, jo taimeris ir pārāk ātrs un cilvēku ir pārāk daudz. Man var nākties vienkārši atinstalēt. Tomēr sākās lieliski.
Kad es nokļuvu kinoteātrī, tas atskaņoja reklāmas ikreiz, kad pabeidzu līmeni. Bet mana draudzene to lejupielādēja, viņai nav reklāmu un viņa ir tādā pašā līmenī kā es. Tāpēc esmu pabeidzis spēli un vairs to nelejupielādēšu.
No 10 reklāmām, kuras es skatos, lai glābtu dzīvību/progresu parastas spēles laikā vai notikumā, kurā es zaudēju dzīvību/progresu (7–8 reizes), jo tas avarē, skatoties reklāmu spēlē. Tas galvenokārt avarē, pabeidzot līmeni vai pēc reklāmas skatīšanās. Es gandrīz nesaņemu stimulu spēlē. Labākā daļa ir tā, ka nav nepieciešama nauda n jums ir dažādas virtuves dažādos līmeņos n nopelnīt dimantu nav pārāk grūts. Peļņas palielināšana ir kļuvusi tik grūta, ka jūs vienkārši zaudējat interesi par spēli, kad esat iestrēdzis līmenī.
Mans internets ir stabils. Nevar atjaunināt, lejupielāde neizdevās, kāpēc?
Vidēji šim spēles stilam. Zaudēja zvaigzni par likmju mīcīšanu, pirms īsti pat spēlējāt. Zvaigzne tika zaudēta par ĻOTI SKAĻU, BLĪDĪGU REKLĀMU, KURU NEVAR IZSLĒGT UN VELKAS.
Oho ! Šī spēle sākās ļoti jauki, un tad kļuva neiespējami spēlēt.Es saprotu, ka ir vajadzīgas reklāmas, un man patīk spēles, kas ļauj jums izvēlēties, cik reklāmu vēlaties skatīties, pamatojoties uz to, cik daudz vēlaties virzīties uz priekšu. Bet ne šī spēle. Kad nokļūsiet notikumos, pēc katra posma jums būs jāskatās reklāma. Un posmi dod jums 1 zvaigzni vienlaikus. Tātad, ja vēlaties iegūt 3 zvaigznes vienā līmenī, jūs skatīsities vismaz 3 reklāmas. Es varu turpināt un turpināt, bet kopsavilkumā, ATCELŠANA.
Crazy Diner: Cooking Game Strategi vov
Spēle bija forša, līdz tā sāka likt manus dimantus bankā, man bija jāmaksā 2,99, lai tos atbrīvotu, un jums ir nepieciešami dimanti, lai uzlabotu. Par visām reklāmām, kuras esam spiesti skatīties, es nemaksāju par spēlēšanai nepieciešamajiem priekšmetiem, tāpēc izdzēšu un meklēju citu līdzīgu spēli, bet bez prasības par pirkumu lietotnē.
Šī spēle mums patiešām ir jautra. Tie sniedz jums pienācīgu daudzumu bezmaksas lietas, lai pabeigtu spēli, un arī sižets nav tik slikts
Es piešķīru vērtējumu 4, jo, piemēram, lai kaut ko labotu, ir nepieciešams pārāk daudz taustiņu, un atslēgas nāk pēc apmēram 5 spēlēm, bet kopumā tas ir labi, es ieteiktu to. Tas ir jauks izaicinājums.
Patika šī spēle, bet ienīstu šo jauno atjauninājumu un izmaiņas. Ir problēmas, kuras man nekad agrāk nebija bijušas. Klientu sarunas ir tik kaitinošas, un to nav iespējams izslēgt. Mani pārāk kaitina vairs spēlēt haha. Ceru, ka izdosies izlabot kļūdas un liksi klientiem beigt runāt! Man nevajag, lai viņi ik pēc divām sekundēm saka "čau".
Miniforce World Arkade fmz
Es labprāt piešķirtu šai lietotnei 5 zvaigznītes, jo tā ir tik laba, taču tā turpina traucēt, un es nezinu, kāpēc, un tā ir vienīgā spēle manā tālrunī. Diemžēl man tas ir jāizdzēš
Reklāmu skatīšanās atiestata visu spēli! Es esmu zaudējis stimulus šī iemesla dēļ.Es ceru, ka to var labot, jo man šī spēle patīk.
Spēle nepārtraukti avarē manu tālruni un sasalst. Lielākā daļa reklāmu neļaus jums tās aizvērt un atkal un atkal piekļūt pakalpojumam Google Play. Sūdīgi, jo man patīk šī spēle.
Man gribējās patikt šī spēle, bet līmeņi ir ļoti vienmuļi. Ak, jūs pārspējāt pirmos 100 līmeņus, lūk, vēl 100, ko pārspēt. Pārspēt arī tos? Apsveicam! Šeit ir vēl 100, lai jūs varētu pāriet uz nākamo vietu.
Man patika šī spēle vēl pirms dažām dienām. Tagad katru reizi, kad mēģinu noskatīties spēles video, lai palielinātu līmeni vai izlaistu jaunināšanu, lietotne tiks aizvērta, un es zaudēšu dzīvības un visus bonusus, ko izmantoju šajā līmenī. Tas man patiešām ir sabojājis spēli, jo es nevaru uzlabot, tāpēc es nevaru nokārtot līmeņus, tāpēc es nevaru progresēt spēlē. Agrāk es visu laiku spēlēju šo spēli, un tagad es to nevaru spēlēt.
Es tikko nopirku dimantus no krājkasītes, bet dimantu skaits nepalielinās. Kā tas nākas?? Lūdzu, iedodiet dimantu, ko es pērku no krājkasītes.
Brīnišķīga spēle, bet grafika ir šausmīga 😖 un spēle turpina atpalikt un izmest mani no spēles 😡
Jautra spēle vienīgā lieta, ko es ienīstu, ir krājkasītei vispār nevajadzētu būt krājkasītei, lūdzu, atbrīvojieties no tās, tā iznīcina spēles noskaņas
Lieliska spēle, bet pārāk daudz uznirstošo logu. Lai iegūtu vislabāko pieredzi, lietotnē ir jāiegādājas dimanti.
Man patīk šī spēle, es esmu 25 līmenī, tāpēc šī spēle ir ļoti grūta, bet es to uzvarēju ::::" Bet tā ir ļoti izklaidējoša spēle, paldies, ka lejupielādējāt, es esmu bērns. Liels paldies, es piešķiru 2 zvaigznes 🌟
nevar atskaņot datora android emulatorā. avarē pēc pieteikšanās. pls labojiet šo
Šī ēdiena gatavošanas spēle kopumā ir diezgan jautra. Līmeņi ir jautri, un tie nogalina laiku, ja jums ir garlaicīgi, un tas ir patīkami. Daži līmeņi un uzdevumi liek jums uzlabot savu pārtiku un citus rīkus ar monētām un dimantiem, taču monētas ir viegli iegūt no iet līmeņiem, un jūs varat nopelnīt dimantus, skatoties reklāmas, atšķirībā no citām kulinārijas spēlēm, kas padara to burtiski neiespējamu. Spēle ir arī bezsaistē, tāpēc, ja ceļojat vai jums nav interneta, jūs joprojām varat spēlēt. Kopumā es šim piešķiru 4 zvaigznes.
Kopumā spēle bija izcila! Es nekad iepriekš nebiju redzējis šādu gatavošanas spēli, līmeņiem ir atšķirīga vietu kategorija, kas padara to unikālu. Tomēr problēma ir tā, ka es lieliski apkalpoju un gatavoju pēc klienta pasūtījuma, taču tas neatbilstu "cenas/mērķa diapazonam", ko es nopirku dārgakmeņus, lai pievienotu cilvēkus, taču tas vienkārši nesasniedza. Vai tā ir kļūda vai tā ir jūsu programma? Tā ir jauka spēle bērniem un pieaugušajiem, lai nogalinātu brīvo laiku. Ja tas būtu stresa cēlonis, tā būtu izšķērdība.
Diezgan jautri, BET ... reklāmas parādās DAUDZ! Tas ir ļoti ļoti kaitinoši
Ēdienu gatavošana un dekorēšana! Labi padarīts. Nav reklāmu, ja vien nevēlaties noskatīties video....
Es tikko spēlēju šo spēli, tāpēc es nezinu, vai tas ir labi vai nē. Tas joprojām nav ploblam. Paldies......
Esmu picas līmenī, kas man pat neļauj izņemt picu no krāsns. Tāpēc es nevaru virzīties uz priekšu vai nokārtot līmeni. Pārāk daudz reklāmu.
Rediģēt: 22.01.22. kļūmes dēļ taimeris pazūd un bezgalīgi tiek atskaņots dēlis. Var beigties, tikai pārtraucot spēli. Šādā veidā esat zaudējis vairākus bonusus, svītras, vienumus, jaudas palielinājumus. Mēģināja izmantot monētas, lai turpinātu, un neieslēdza taimeri atpakaļ. Apburoši aizraujoša — nevaru sagaidīt jaunos līmeņus! Es uzvarēju visu spēli, netērējot naudu. Dažkārt man bija jāgaida diena, lai skatītos reklāmas, lai iegūtu vairāk dārgakmeņu, lai iegādātos privilēģijas, taču, ja esat pacietīgs, varat uzvarēt spēli bez tēriņiem. Ļoti patika.
Atjaunināta spēle, bet tagad tā nedarbojas. Nepaiet garām otrajam ielādes ekrānam
Pārāk daudz reklāmu par lietām un jauninājumiem, kas kļūst par dārgiem
Briesmīgi. Nereālas cerības. Es eju tik ātri, cik varu, un es dodu klientiem ēst laicīgi, tomēr es saņemu vienu zvaigzni katrā līmenī. Kas man būtu jādara? Turklāt stāsts ir šausmīgs. Tāda sajūta, it kā to būtu rakstījis 5 gadnieks. Ja vēlaties patiesi labu, pārliecinošu stāstu, spēlējiet Ēdienu gatavošanas dienasgrāmatu. Stāsts ir godīgi pārsteidzošs ~
Kam tu izmanto rubīnus? Kā jūs varat spēlēt reklamēto pārtikas kravas automašīnu? Kā un kam tu izmanto $$ spēles bumbas automātā? Jūsu lietotnē nekas no tā nav izskaidrots. Jūsu atbilde neatbildēja uz pēdējiem 2 jautājumiem.
Tā ir jautra, gandrīz visu citu gatavošanas spēļu kopija, izņemot to, ka varat veidot ārpusi, nevis interjeru, piemēram, Cooking Madness. Tomēr viņi saņem nepareizi spēlētā iemiesojuma vietniekvārdus. Jūs varat būt tikai meitene, taču antagonists un mans vectēvs mani tikko sauca par mazdēlu.
Crazy Diner: Cooking Game Стратегически csh
Crazy Diner: Cooking Game אסטרטגיה cdhp
Līdz 3. restorāna līmenim bez pastiprinājumiem līmeņi ir grūti vai neiespējami, un, izmantojot maksas palielinājumus, līmeņi joprojām nav izturami 1. reizi, iespējams, būs nepieciešami vēlreiz. Man padodas šīs mazās rotaļas, tāpēc tā neesmu es, tā ir spēle. Spēle ļauj nopelnīt privilēģijas, skatoties reklāmas. Spēlei ir skaistas krāsas, lieliska grafika un izkārtojums, tā bija jautra, vienkārši pārāk dārga. Paldies!