Post by jucocutecomp on Feb 16, 2022 20:21:27 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kľúče generátora cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
Choď do he'll Sega toto je 💩💩💩💩💩💩👹👹👹👹👹👹👹👺👺👺👺👺🖓💢
Oceňujeme, že ste priniesli Sonic do Androidu, ale ovládacie prvky jednoducho nefungujú. Platformy vo všeobecnosti jednoducho nie sú stvorené pre dotykové obrazovky (pozri tiež: GTA3, Sonic CD). Nemyslite si, že si budem kupovať ďalšie tieto typy hier, sú synergické iba s hardvérovým ovládačom. A navyše pred Sonica sotva vidíte, takže ste skoro slepí, pokiaľ sa nerozhodnete, že stojí za to zapamätať si každú mapu. Pri týchto typoch hier zostanem len pri mojej PS3. Odinštalované.
Toto nie je dobrá hra ani v najmenšom. Je to extrémne nudné a vôbec nie príťažlivé. Pôvodné hry Genesis, hry Advance a hry Rush a dokonca aj Colors DS sú lepšie ako táto hra.
Milujem to, ale je to trochu ťažké, ale milujem to, pretože ak je to ťažké, môžete pokračovať v hraní tejto úžasnej hry 🤳
Na štíte nvidia je grafika na Sonic veselo rozbitá a väčšina nepriateľov sa ani nezobrazí. No tak, Sega, vieme, že to dokážeš lepšie
PC REVUE 2/2010 - Floowie
Sonic Dash
Jediná dobrá vec na tom je, že sa dá pripojiť k epizóde 2
Funguje na mojom rootnutom Nexus 7 2012, ale nie na mojom sériovom 2013 Nexus 7 so systémom 4.4.4. Prosím opraviť!
Najlepšie sa hrá s naklonením vs tlačidlami. Zdá sa mi, že mu chýba tlačidlo a je ťažké posunúť zvuk dopredu. Ale s naklonením je to zábava, ktorá za tie peniaze stojí.
Hrozné ovládanie Išiel som do labrintovej zóny 2. aktu a vozík sa ani nepohol!!!
Sonic 4™ Episode I আর্কেড vets
Hralo sa mi veľmi dobre, veľmi dobre
Tieto úrovne sú pekné, ale to, čo sakra šéf lybrith zóny je takmer nemožné. A ovládacie prvky sú príliš malé. Viem, že zvukové hry sa príliš neaktualizujú, ale mali by skutočne zväčšiť ovládacie prvky. Pretože je to príliš malé a ja som taký fanúšik. Chcem hrať hru. Ale ako som povedal, mali by zväčšiť ovládacie prvky.
Pretože sa mi poskrutkuje ovládanie, potom sa vrátim späť, ak to opravíte, dám 5
Hra nefunguje. Napriek najnovšej aktualizácii. Prosím opraviť
Len tam sedí s rotujúcim kruhom na obrazovke. Prosím opraviť!
Som rád, že táto hra je kompatibilná s bluetooth, dotykové ovládanie je veľmi nešikovné. Moja Moga s ním funguje dobre. (Po nainštalovaní univerzálneho ovládača) Síce sem tam zaseknutie so spomalením, ale celkovo sa mi to páči.
Robil som video a dokončil som ho... ale zabudol som vymazať ostatné video z tejto hry. keď som to vymazal, všetky herné dáta boli preč! Okrem falošnej grafiky a neoriginálnej hry sa mi táto hra páči
Kým sa s touto hrou niečo neurobí, toto bude moje hodnotenie Mám tablet Z3 Sony a padá ešte skôr, ako sa dostane do hlavného menu VYRIEĎTE TO PROSÍM ďakujem
Ovládanie pomocou dotykovej obrazovky je naozaj otravné
Nie je plne optimalizované pre externé ovládače, ako je Xbox.
to je v poriadku, ale spôsob ovládania zvuku je trochu na hovno
Proceedings of XXXIII. DidMatTech 2020 Conference - ELTE
Aion™ Albino Lullaby: Episode 1. Albion Online ... Assassin's Creed® IV Black Flag™ (uplay) Assassin's Creed® Odyssey ... Team Sonic Racing™
Táto hra je na hovno viac ako Sonic 06
Cube Rush Adventure Аркады xnwu
Kúpil som si to a premrhal som peniaze, neotvára sa mi v telefóne, aby som si to mohol zahrať. Mali by som mi vrátiť peniaze... nie som spokojný
táto hra je pravdepodobne najlepšia mobilná sonická hra, akú som kedy hral, myslel som si, že Sonic cd je moja obľúbená, ale nie, toto zďaleka nie je len tak ďalej, dobrá práca, nezlyhni ako ty Sonic 4 ep II
Už žiadne zbytočné povolenia a zdá sa, že to funguje trochu dobre. Ovládanie nie je najlepšie, fyzika očividne zaostáva za tými z druhého dielu, ale celkovo dosť dobré na 4 hviezdičky. Mohla to byť päťka, ale vytriedenie zbytočných povolení by nemalo trvať tak dlho, však?
Nešikovné ovládanie, ale inak dokonalé na SGS1 i9000. Funguje skvele na zariadení Nexus 7. Ovládanie je stále trochu nemotorné
Táto hra je nudná a je ťažké získať všetok smaragdový chaos
Sonic 4™ Episode I Arkade bwsv
Hry s podporou Gamepadu a myši - Elf II a Aurora II a Fire
Camas coches infantiles - Dormitorios tematicos
Ako to, že epizóda 2 sa synchronizuje s mojím nyco pro padom a epizóda 1 nie?, opravte to
Zakaždým, keď hrám, zavrie ma a dlho som čakal
Ovládanie saje.. moto razr
Pekná hra veľmi náročná na rýchlostné skúšky a finálneho bossa. Ale už prosím nevytrhávajte podporu, je to trochu otravné a vy, chlapci, neposkytujete žiadne informácie o tom, prečo máme toľko problémov s kompatibilitou s vašimi hrami. Problémom je aj dotykové ovládanie.
Bohužiaľ to nefunguje na najnovšej verzii operačného systému Android. Dúfajúc v nápravu.
všetko je zle práve som minul 2,99 $ na túto hru
Aktualizácia: hra už funguje. Ovládacie prvky sú stále nanič, čo ničí celý zážitok.
Sonic 4™ Episode I آرکید kpcc
Mal niekto iný, že prvá epizóda nefungovala vôbec, ale epizóda 2 funguje perfektne! Som veľmi zmätený prečo, pretože ep. 2 má oveľa väčšiu veľkosť a grafiku. Ak má niekto nejakú radu na túto tému, veľmi rád ju využijem. Vďaka.
Práve som si kúpil túto hru na hranie a stiahol som si ju dvakrát a nebude sa mi hrať na telefóne. Načítam hru a zobrazí sa čierna obrazovka. Skúsil som to odinštalovať a stále sa to nenačíta, dokonca som reštartoval telefón a stále nič. Opravte tento problém alebo chcem vrátiť peniaze. Ďakujem za Tvoj čas.
Sonic 4™ Episode I እንቅስቃሴ ያለባቸው bok
Ovládač PS4™ Remote Play teraz dostupný pre sériu Xperia™ Z3. 28. 10. 2014 Gamesite.skNovinky ... PlayStation 4 update: Hrajte kamarátove hry zadarmo.
Grafika roštu je 50
Vyhadzovanie peňazí ani nespustí len čierna obrazovka
Už to tu povedali iní, ale zopakujem to znova: prečo Sega odstránila fyziku (najmä hybnosť) predchádzajúcich zvukových hier? Hra je stále zábavná, stojí za kúpu, ale nie Sonic 4.
Táto hra je nanič, nič iné.